Ontmoetingsplekken

Verspreid over de hele stad zijn er vele Ontmoetingsplekken waar u activiteiten kunt doen, een kopje koffie kunt drinken of gratis naar een spreekuur kunt. Kijk hiervoor op www.ontmoetelkaarinapeldoorn.nl

Mensen met iets meer behoefte aan ondersteuning en structuur in de dag kunnen hiervoor terecht op de ontmoetingsplek. Voor deze vorm van dagbesteding is geen indicatie of eigen bijdrage (CAK) nodig.

Op vele dagdelen bieden professionals een programma aan, zoals bijvoorbeeld verantwoord toetjes maken, klussen, handwerken, geheugentraining, muziek en bewegen. Het samen eten maakt ook deel uit van het programma. Voor materiaalgebruik kan een kleine vergoeding worden gevraagd.

Bel voor meer informatie naar Ontmoetingsplek De Groene Hoven tel. 06 86 46 62 26.

Ontmoetingsplek en ondersteuning in De Groene Hoven.
De gemeente wil iedereen  dichtbij de eigen omgeving ondersteuning bieden, waardoor men zo lang en prettig mogelijk kan blijven wonen in de eigen buurt.
De Groene Hoven als ontmoetingsplek speelt hierin een duidelijke rol. Hier werken zorg – en welzijnsorganisaties, vrijwilligers, mantelzorgers en beroepskrachten samen.
In een ontmoetingsplek kan men terecht voor activiteiten, ontmoeting, informatie en ondersteuning.
Openingstijden:

    • Koffie en thee p.p. @ 50 cent: maandag t/m vrijdag 9.00 – 17.00 uur
    • Lunch €3,00 p.p. alleen woensdag 12.00 – 14.00 uur (aanmelden bij de bar of telefonisch 06 – 86 46 62 26.)
    • Diner €3,00 p.p. voor twee gangen alleen dinsdag en donderdag rond 18.00 uur (vooraf  aanmelden bij de bar
 of telefonisch 06 – 86 46 62 26.)